Al nostre centre prioritzem les activitats vivencials, de descoberta, d'experimentació i de manipulació, sense oblidar el treball dels hàbits i l'autonomia, present en tot el que realitzem.

Potenciem el joc com a mitjà d'aprenentatge i l'estimulació de la imaginació, a través d'activitats com el joc heurístic, la panera dels tresors i el joc simbòlic.

Deixem de banda activitats com realitzar fitxes de paper, que substituïm per la descoberta de materials i tècniques d'expressió artística i creativa, sempre en gran format i de manera lliure, mai dirigida, respectant el ritme de cada infant i les seves necessitats d'expressió.

En quant a la música li dediquem un dia concret però també a cada instant podem gaudir-la a través de sons de la natura, cançons, dites, audicions, jocs...

La psicomotricitat també és molt important per a nosaltres, donar llibertat al moviment veure on estan els límits i fins a on poden arribar realitzant accions engrescadores i amb diferents tipus de materials com són pilotes de diferents mides, mòduls, cercles, encaixos de fusta...

El llenguatge verbal, aprendre a expressar-nos, saber escoltar als companys i companyes i a la tutora quan explica un conte o una història on poden deixar anar la seva imaginació representant-les.

La celebració de les diferents festes tradicionals i populars al centre durant l'any són esdeveniments especials i que formen part de la vida del centre. Per nosaltres és molt important conèixer el nostre entorn proper i ho fem realitzant diferents sortides al nostre municipi com és la visita a la biblioteca municipal, anar a veure els gegants del municipi o visitar el mercat.

El nostre objectiu és, no solament continuar desenvolupant un projecte educatiu d'alta qualitat, sinó crear un ambient feliç al centre i sobretot mantenir el que ens caracteritza: un ambient familiar en el qual tots els infants se sentin feliços, còmodes i integrats en la nostra "gran família", on se'ls vol, se'ls cuida i se'ls prepara per a la seva integració social.

Oferim al Rodolí, un lloc en el qual els infants puguin desenvolupar-se individualment en totes les seves capacitats, tractant de donar una educació integral que abasti totes les àrees en les quals el nen pugui ser estimulat des de petit, per aconseguir el seu màxim desenvolupament.

Tot això s'aconsegueix gràcies a la feina de l'equip educatiu del Rodolí i de la col·laboració indispensable de les famílies: pares, mares, avis i altres cuidadors.