L'equip educatiu del Rodolí està format per:

Cristina Díaz Blanco

Cris

Directora del centre, tutora de l'aula P2 i suport d'aula
Titulació: Tècnica superior en Educació infantil

Després de 10 anys d'experiència i de treballar en diferents centres d'educació infantil, em vaig animar a crear un centre educatiu per a infants a Roda de Berà que oferís un servei diferent del que les famílies podien disposar al nostre municipi. Un servei d'aprenentatge basat en el joc, l'experimentació i la llibertat dels infants per descobrir les seves possibilitats i l'entorn proper. El nostre objectiu és poder oferir a tots els infants del nostre centre una educació plena de moments inoblidables en aquesta etapa tan important de la seva vida i sempre des de l'estima i l'empenta que com educadores els hi podem oferir.

Jennifer Sánchez Plantada

Jennifer

Tutora de l'aula P1
Titulació: Tècnica superior en Educació infantil

El meu objectiu com a educadora és guiar als infants en el seu desenvolupament, en un espai que els permeti aprendre, descobrir, gaudir, compartir, afavorir la seva autonomia i iniciativa, afavorir les descobertes, les exploracions... mitjançant un aprenentatge basat en el joc i la seva felicitat.
Sóc molt feliç desenvolupant la meva feina, veient com els més petits creixen cada dia superant nous reptes. És molt gratificant per a mi formar part i acompanyar als infants en aquesta etapa tan important en la seva vida.

Maira Alzate León

Tutora de l'aula P0
Titulació: Tècnica superior en Educació infantil